راهکارهایی برای افزایش تعداد هتل‌ها/ ضرورت حمایت تمام قد از سرمایه‌گذاران

1403-10-01

5 دقیقه مطالعه


در برنامه هفتم توسعه، مواردی دیده می‌شود که یکی از آن‌ها مرتبط به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و در کنار بخش‌هایی مثل افزایش تعداد موزه‌ها، تعداد گردشگر، اثر ثبت شده در فهرست آثار جهانی، رشد سالانه اقتصاد صنایع دستی و فرش دستبافت و صنایع وابسته و... بخشی تحت عنوان توسعه تعداد هتل‌ها تا پایان این برنامه وجود دارد و این تعداد حدود ۵۰۰ هتل را شامل می‌شود. از سویی صنعت گردشگری نقش بسزایی در ایجاد اشتغال، ارزآوری و توسعه مناطق مختلف ایفا می‌کند و ایران ظرفیت بالایی برای توسعه صنعت گردشگری دارد. با این حال، صنعت هتلداری در ایران با چالش‌های جدی مواجه است که مانع از رشد و توسعه آن شده است.

افزایش هتل‌ها نیز باعث توسعه صنعت گردشگری شده و توسعه گردشگری نیز می‌تواند نقش مهمی در ایجاد اشتغال، افزایش درآمدهای ارزی و توسعه مناطق مختلف کشور ایفا کند. برای تحقق این هدف، نیازمند یک برنامه جامع و بلندمدت بوده که با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی به اجرا گذاشته شود.

در این گزارش برخی نکاتی که در توسعه تعداد هتل‌ها در کشور مؤثرند را بررسی کرده و به موانع موجود در این زمینه پرداخته و در پایان راهکارهایی برای توسعه هتل‌ها ارائه دادیم.

چه موانعی برای توسعه هتل‌ها داریم؟

زمانیکه می‌خواهیم درباره توسعه هتل‌ها صحبت کنیم در گام نخست می‌بایست موانع و مشکلات موجود در این زمینه را بررسی کرده تا بتوانیم برای رفع آنها اقدامات و راهکارهایی پیدا کنیم. نوسانات شدید نرخ ارز، تورم بالا، هزینه‌های بالای ساخت و تجهیز هتل‌ها، کمبود منابع مالی و مشکلاتی در اخذ تسهیلات، عدم حمایت کافی دولت از سرمایه‌گذاران از جمله موانعی است که بر سر راه توسعه هتل داری قرار دارد و برای اینکه بتوانیم هتل داری را توسعه دهیم باید این موانع را از سر راه برداریم.

در زمینه توسعه هتل‌داری موانع قانونی و مقرراتی، موانع زیرساختی و فرهنگی مورد توجه است که در زیر به آنها اشاره می‌شود.

تمامی حقوق استفاده از این وب سایت متعلق به TV Gardoon می باشد. طراحی سایت توسط IdeaPractical.com

فرم درخواست آفلاین خدمات گردشگری